15 de julio de 2012

LOS COYOTES (1ª Part)

Los Coyotes         


    
Demà dilluns 16 de juliol a les 11 h. i la setmana que ve, dilluns 23 dins el programa Matí Positiu, a la secció de música del retrovisor, ho dedicarem a Los Coyotes, un grup madrileny format a principis dels 80 i liderat per Victor Aparicio Abundancia que van començar publicant uns primers singles rockabillys i en la onada psychobilly per passar a ser pioners a Espanya del rock mestiç amb el seu primer llarga durada "Mujer y Sentimiento" (1985), on enfrontaven el rock amb la rumba i els ritmes llatinoamericans i 
africans en cançons com "300 kilos", "100 guitarras", "El mono" o "Lenga-Lenga".Aquest debut va ser un dels discos definitius en aquest país de meitat dels 80, perque junt amb un altre grup sorgit a Osca, "Los Mestizos", van inaugurar l'era del rock mestís espanyol. Després, Víctor Aparicio es va trasnformar en una sort de Prince hispà amb el segon elapé dels Coyotes "Las Calientes Noches del Barrio" (1987). Les cançons que sentirem en aquesta primera part correspondran bàsicament a aquests dos primers àlbums. 


                                      "Lios en el cine" (single "Extraño corte de pelo", 1983)

"300 Kilos" ("Mujer y Sentimiento", 1985)

"La estación del amor" ("Las calientes noches del barrio", 1987)






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Taller de cocina: Fideua

 Fideua. - Gambas - Calamares  - Preparamos los ingredientes. 2- Tostamos los fideos y lo aňadimos en la olla. 3- Lo mezclamos todo.