12 de mayo de 2013

MUSIC SPY CLUB (2): FRANK OCEAN, JAMES BLAKE I DIE ANTWOOD



 
 

Demà dilluns 13 de maig a les 11 del matí, al programa de ràdio de Boca Ràdio "Matí Positiu" i dins la secció de Música, seguirem mab el cicle de quatre programes on sentirem pràcticament cançons de grups i artistes joves actuals (tres per programa), que formen part de la tria de dotze temes que Jan Martí (teclista del grup de pop dance indie barceloní Mendetz) va fer per presentar en la conferéncia musical del cicle Musical Spy Club. Demà sentirem (si tenim temps a tots, perque pot donar-se el cas de que alguna cançó no la puguem posar per qüestions de temps respecte a la secció anterior a la nostra) temes musicals de Frank Ocean cantant i teclista de rythm&blues de Nova Orleans, James Blake, cantant i productor de música electrónica britànic i de la banda surafricana d'electro rap-rave Die Antwood. Al programa, per a cada cançó farem abans una introducció breu sobre la història i la discografia de cadascuna d'aquestes bandes. Us deixem amb uns quants videos d'aquests tres artistes.
També comunicar-vos que aquest cicle seguirà el seu tercer programa el proper 3 de juny, ja que dilluns 20 de maig no hi ha programa de rádio perqué és festa (segona Pascua) i al següent dilluns, 27 de maig, a la secció de música parlarem del festival d'Eurovisió, que se celebtrarà el proper dissabte 18 de maig a Suécia. Des d'aquí dessitgem molta sort als nostres representants espanyols (El Sueño de Morfeo) i moltíssima més en especial a Andorra (perque són els únics que canten en aquesta llengua tant nostrada, el català).

Frank Ocean: "Sweet Life"

Frank Ocean: "Super Rick Kids"

James Blake: "Limit To Your Love"

James Blake (Feat. RZA): "Take A Fall For Me"

Die Antwoord: "Enter The Ninja"

Die Antwoord: "I Find U Freeky"

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TNC: Els criminals

  Hoy viernes, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el TNC la obra de Ferdinand Bruckner Els criminals. Bruckner fue un escritor a...