11 de septiembre de 2014

Personatges Marvel: Follet Verd

El Fullet Verd, amb la cara paga, esta penjat.
Aquests dos sempre s'estan varallant, tot i que no sempre.
Norman Osborn era un executiu com qualsevol altre, un dia, en un intent de robar a la seva propia empresa troba una fórmula secreta, quan la posa en pràctica li explota literalment a la cara i queda a un pas de la mort en un hospital.
Hi han hagut uns quants follets,
entre ells tenen dos pecularietats
,i cap de ellas li agrada a Spiderman
tots están tarats i sempre resuciten,
bueno, tots no resuciten.
 A partir d'aquí, la fórmula li produeix un efecte secundari, bojeria, paranoia i més, amb tot això el seu propòsit a curt termini és conquistar el món, però, per coseguir-ho té que passar per sobre del Spiderman, cosa que no és gaire fàcil tot i l'aparició de l'aràcnit. En aquest vilà, hi ha una mica de telenovel·la, això es degut a que el fill del Follet és el millor amic de Peter Parquer, alter ego de Spiderman i, per motius personals, el Follet no vol que el seu fill sàpiga qui és.Hi han còmics amb arguments molt enrevesats utilitzant aquest detall, fins que un dia el Spiderman es dona compte d'aquest fet, però al final decideix no dir-li res al seu amic, ja que sembla ser que el fullet que ataca des de l'any 1964 no recorda les seves malifetes.
Un dels moments clau d'aquest vilà és quan decideix matar a Gwen Stacy, l'actual amor i núvia de Peter Parquer, com és evident ell es venja tal i com ho fa a la gran pantalla on el Follet Vert acava travessat pel seu propi invent volador. Però al món del còmic tot es posible i d'una manera discrreta, amb pòcima inclossa aquest home torna a la vida i la història continua. Respecte al seu potencial destructor, el seu tret més característic són les granades en forma de carbassa, molt originals.

2 comentarios:

  1. carlos martinez osorio13 de septiembre de 2014, 1:19

    Para entender bien lo de las calabazas no soy el mas entendido, pero creo haber oido que guarda relacion con halloween. El follet o duende verde en usa es green goblin, y el goblin es un personaje de la mitologia celta, su relacion con halloween no se exactamente si es por el origen de la festividad o por ser un disfraz habitual en halloween

    ResponderEliminar
  2. Pues no se que decirte, en ese aspecto no tengo información, si me entero ya lo soltaré.

    ResponderEliminar

Cine Bosque 27-3-2024

 Esta tarde tenemos la salida mensual para ir al Cine Bosque a ver una película. Estas son las películas que podéis ver hoy en primera sesió...