16 de abril de 2015

Festa Holi a Barcelona

El passat diumenge dia 12, es va celebrar com en els darrers anys, la festa Holi al Carmel, és una festa, pels que no la coneixeu, originaria de la India que consisteix en el llançament de multitud de pigments de colors diversos, és com la tomatina però amb aquest material. Aquí tots els participants als quals es recomana venir vestits de blanc, acaben plens de color de cap a peus.
Com a part de la festa, també hi ha actuacions de grups de ball de bolywood i aquest any  un d'aquests grups comptava amb algunes persones vinculades a Tres Turons: el Cristobal i la Paqui.

Aquesta festa que va neixer al barri, a partir del taller de Bolywood que s'impartia al centre cívic, ha adquirit una ressò tant gran, que ja no és una festa de barri, és una festa de ciutat amb un aforo de cinc o sis mil persones en un temps concret, però que al llarg del dia, el pas de públic per la mateixa es pot triplicar o quadruplicar, alguns parlen de que aquest any varen passar unes 25.000 persones al llarg de les hores que va funcionar (de 11 a 17h)

Aquí us deixem algunes fotos de la festa i un petit video d'una de les actuacions.








No hay comentarios:

Publicar un comentario

TNC: Els criminals

  Hoy viernes, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el TNC la obra de Ferdinand Bruckner Els criminals. Bruckner fue un escritor a...