4 de noviembre de 2010

La música com oci Josep Busquets

La música és una de les meves aficions preferides, com ja vaig explicar a un dels meus últims blogs. La música és per a mi com una mena de dutxa interior, és una manera de sentir emocions internes.
Quan he anat a fer karaoke a Tres Turons i a l´AREP m´he adonat que ens diverteix i ajuda a treure les emocions. De fet existeix la musicoteràpia, la qual cosa significa que és bona per a la gent que té problemes mentals.
Jo sóc una mica friki de la música, perquè m' agraden molts tipus de música i també sóc un busca ofertes. Ja fa bastants anys que compro música a varies tendes; primer comprava cassets, discos de vinil i lògicament ara em dedico a comprar CD's.
Actualment compro la majòria de música a una botiga anomenada GONG discos, farà uns tres anys que els hi compro, però aquesta tenda com ja fa temps que hi ha gent que es baixa la música d' internet o compra pirata, a més hi ha els MP3, això fa la competència a aquest tipus de negocis.
Tanmateix això no és exacte i he de dir que també comprava música al Corte Ingles, discos Castelló i a Open Cor.
El meu pare es baixa la música per l'ordinador i les meves nebodes fan el mateix, per exemple el YOUTUBE.
Les meves preferències són: la música clàssica, el rock, les bandes musicals d' alguna pel.lícula, per exemple els Borgia, la música sud-americana(Paulina Rubio, Gloria Estefan, Shakira).
També m' agrada la música country, alguns cantants catalans(Serrat, la Companyia Elèctrica d' Arma, Els Pets, etc), el pop espanyol (Mecano, ara la cantant té un grup propi que s´anomena Ana Torroja, la Oreja de Van Gogh).
Bé, espero que no sigui ni serà la única afició que tingui i pugui variar de tema, com per exemple em dediqui a la lectura i a llegir i practicar idiomes, que m´agrada molt parlar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Centre Cívic del Carmel: Amor y otras enfermedades sin importancia

  Hoy se estrena en el Centre Cívic del Carmel la obra Amor y otras enfermedades sin importancia, interpretada por la Compañía del Centre Cí...