22 de julio de 2012

LOS COYOTES (2ª Part) i Homenatge a JOHN LORD (DEEP PURPLE) (1941-2012)


   
Demà dilluns 23 de juliol, a les 11h. dins el programa de ràdio de Boca Ràdio "Matí Positiu", dins la secció musical del retrovisor recordarem la segona part de Los Coyotes. Aquest grup madrileny el 1988 es passa a dir Los Coyotes de Víctor Abundancia amb el seu tercer disc "De Color de Rosa", que inclou "Esta noche me voy a bailar", que va ser tot un gran èxit a les pistes de ball. Dos anys després publiquen el seu penúltim treball "Puro Semental" (1990) que inclou cançons canís com "El típico español" o salseres com "Corazón de reloj". Després Víctor Coyote ha seguit la seva pròpia carrera discogràfica en solitari.

Los Coyotes: "Esta noche me voy a bailar" ("De color de rosa", 1988)

Los Coyotes: "El típico español" ("Puro Semental", 1990)

Finalment dedicarem els últims minuts de la secció de música a recordar la figura del teclista de Deep Purple i de Whitesnake, John Lord, que va morir de càncer el passat dimecres 17 de juliol als 71 anys d'edat. Lord, junt amb el vocalista Ian Gillian, el guitarrista Richie Blackmore el baixista Roger Glover i el bateria Ian Paice, van formar la formació clau de Deep Purple, un dels grups precursors del Heavy Metal a Anglaterra entre finals dels 60 i principis dels 70 i va coescriure cançons memorables com "Highway Star", "Speed Kings", "Child in Time", "Space Truckin'", "Strange Kind of Woman", "Woman from Tokio" o, sobretot, "Smoke on the Water", amb un dels millors riffs guitarrers de la història del heavy metal i de tota la història del rock. 
                                             Rest in peace, Mr. Lord (1941-2012)
                        
Deep Purple: "Smoke on the Water (Live)" ("Made in Japan", 1973)

Demà farem l'últim programa de "Matí Positiu" de la temporada abans de marxar de vacances. Tornarem el proper dilluns 17 de setembre amb més música. BONES VACANCES I BON ESTIU A TOTHOM.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Cine Bosque 27-3-2024

 Esta tarde tenemos la salida mensual para ir al Cine Bosque a ver una película. Estas son las películas que podéis ver hoy en primera sesió...