6 de mayo de 2013

MUSIC SPY CLUB (1): VAMPIRE WEEKEND, TAME IMPALA I ALT-J


 
 
Demà dilluns 6 de maig a les 11 del matí, al programa de ràdio de Boca Ràdio "Matí Positiu" i dins la secció de Música, començarem un cicle de quatre programes on sentirem pràcticament cançons de grups i artistes joves actuals (tres per programa), que formen part de la tria de dotze temes que Jan Martí (teclista del grup de pop dance indie barceloní Mendetz) va fer per presentar en la conferéncia musical del cicle Musical Spy Club, organitzat pel personal de la biblioteca Vapor Vell de Barcelona (situada a la plaça de Sants i especialitzada en música de l'escena local de la ciutat) el passat divendres 26 d'abril. Demà sentirem cançons de tres grups de rock indie-alternatiu actuals: els neoiorquins Vampire Weekend, els australians Tame Impala i els britànics Alt-J.
Al programa, per a cada cançó farem abans una introducció breu sobre la història i la discografia de cadascuna d'aquestes bandes. Us deixem amb uns quants videos d'aquests tres grups.

Vampire Weekend: "Holyday"

Vampire Weekend: "Cape Code Kwasa Kwasa"

Vampire Weekend: "Oxford Comma"
 

Vampire Weekend: "Step"

Tame Impala: "Solitude In Bliss"

Tame Impala: "Elephant"

Alt-J: "Breezeblocks"

Alt-J: "Fitzpleasure"






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sortida Monistrol

 El Sábado fuimos a Monistrol de Monserrat y estuvimos desayunando y comiendo.  Pasamos un buen día.Estuvimos en la zona del rio  y por el c...