3 de febrero de 2013

SUPER SKUNK (2ª Part) 

Demà dilluns 4 de febrer a les 11 del matí, al programa de ràdio de Boca Ràdio "Matí Positiu" i dins la secció de Música recordarem la 2ª part de la història i la carrera discogràfica dels Super Skunk, un dels grups sorgits a la segona meitat dels 90 a Madrid que van fusionar el funk i el metal (encreuament conegut estilísticament com a "crossover"). Sentirem cançons dels seus dos últims àlbums, "Planeta Azul" (1999) i "Sea Como Sea" (2001), tots dos editats per Loli Jackson, el segell discogràfic que van crear els Dover. I és que poc temps després, cap al 2002, es van separar i ara els seus quatre membres segueixen en els seus nous projectes musicals. Us deixem amb uns vídeos d'un parell de concerts: un que van fer a Radio 3 el 1999 i un de reunió a Madrid el passat any 2012.

                                        Super Skunk en Radio 3 "Planeta Azul"

Super Skunk en Radio 3 "Dos"

          Super Skunk en Radio 3 "Luz" Super Skunk en Radio 3 "Mueve un Dedo" 


01 - Superskunk - Uno + Planeta azul @ La Sala Live! (Madrid)02 - Superskunk - Sea como sea @ La Sala Live! (Madrid)


03 - Superskunk - Fugaz @ La Sala Live! (Madrid)04 - Superskunk - Cochise(Audioslave) @ La Sala Live! (Madrid)05 - Superskunk - H.P. @ La Sala Live! (Madrid)


Superskunk - Sube Sube + Algo diferente (Directo Sala Live 02-11-2012)

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SAT!: Aclucalls

  Esta tarde, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el SAT! el espectáculo de danza Aclucall. En él, la compañía La SADCUM nos habl...