25 de junio de 2014

SORTIDA CULTURAL AL MUSEU BLAU




Aquest dimecres dia 25 la sortida cultural va ser al Museu Blau o Museu de les Ciències Naturals de Barcelona, aquesta exposició estava dedicada als animals verinosos, hi estaven gairebé tots o si no és així, haurien de ser quasi tots, ja que dins de les seves vitrines estaven un total de 50 exemplars, entre els quals hi destacaven les serps, les taràntules, els escorpins unes granotes molt petites i de colors llampants i molts d'altres. També hi havia lloc per a petites maquetes amb diverses temàtiques com els medicaments que s'obtenen a partir dels verins, les abelles i les vespes, els esquelets d'aquests animals i unes quantes coses més.

 Als audiovisuals, a mi amb va impactar com les serps es mengen els ratolins, clavant-lis les dents per matar-los amb el verí i tragar-se l'animal tot sencer, després a fer la digestió a l'ombra. Per acabar només dir que aquests animals capaços de matar humans amb el seu verí van ser objecte de molts tractes exclusius i místics i que avui en dia la truita a donat la volta i la medicina té molt per agrair a aquests sers per oferir-los substàncies úniques per curar malalties o si més no disminuir el seu efecte.

1 comentario:

  1. carlos martinez osorio26 de junio de 2014, 1:04

    Y no olvides que los tienen que cazar vivos (antes de envenenarlos, se entiende), según tengo entendido, las serpientes encuentran a sus víctimas por el calor, un animal muerto es para ellas como una piedra. Gran exposición y estupendas tus fotos.

    ResponderEliminar

Cine Bosque 24-4-2024

 Este miércoles hacemos la habitual salida al cine Bosque para ver una película. Estas son las películas que podéis ver en primera sesión, q...