15 de julio de 2014

Personatges Marvel: Doctor Octopus


El Doctor Octopus és un dels més antics i temuts enemics del Spiderman. Aquest home de petit era un geni i va ser destinat a la investigació nuclear de ben jove donat el seu gran intel·lecte. Per poder treballar s'avia de posar un vestit de protecció força aparats i pesat, per poder evitar aquest vestit ell va ingeniarselas per fabricar un arnés amb quatre braços robótics que agafats amb un arnès ell mateix feia funcionar per poder treballar. Un dia al Centre d'Investigació Atòmica on ell treballava va passar allò que acostuma a passar a aquests llocs, va haver-hi un accident i el resultat va ser en el nostre personatge una gran lesió cerebral i a la par l'arnès amb els braços se li va quedar acoblat al cos, el resultat va ser un home una mica boig amb uns tentacles que podia manejar mentalment, tot junt va resultar una barreja explosiva per l'ingrés a la llista de vilans mes bojos i perillosos.
El Doctor va vulguer lluitar contra Hulk
però, com no, va fracasar.

El seu nom el va rescatar dels seus companys de treball, era un sobrenom que li van posar en quan van veure l'arnes amb les extensions que manejava amb uns comandaments.
Al primer enfrontament amb el Spiderman va resultar ser un èxit per aquest doctor tarat, el combat va acabar amb la caiguda del superheroi per la finestra desde un primer pis i la consegüent desmotivació que va arribar fins i tot a replantejarse continuar convatint el crim, però la Torxa Humana va parlar amb ell i el Spiderman va decidir continuar lluitant. A la segona trobada entre aquests dos grans cervells científics el Doctor Octopus va aconseguir desemmascarar al nostre heroi però el Spiderman va poder fer creure que ho havia imaginat tot.
Moment en que el Doctor Octopus
desenmascara al Spiderman
 

 A partir d'aquí les coses van començar a ser més complicades pel vilà tot i els seus esforços com la formació dels Sis Sinistres i el poder de desferse dels braços robótics i manejarlos a distància. Com ja em dit el cervell del Doctor Octopus va quedar força danyat després de l'accident i pel seu cap circulaven idees de ferse l'amo del món i sobretot amb el temps de fer desaparéixer del mapa al Spiderman, tant és així que en una ocasió li va salvar la vida amb l'explicació irracional de què només ell ho podia fer, que irònic. Aquest vilà ha tingut el seu èxit entre les dones amb les quals no ha estat realment molt afortunat inclòs amb May Parker, sí, la tieta de Peter Parker en persona, la mort tampoc ha estat desconeguda per ell, en una ocasió va morir però els seus braços robótics no i després de un temps entre els braços i algun que altre inconscient van revivirlo.
Els sis sinistres contra el Spiderman
 

 Tot i que a vegades ha fet coses bones el Doctor Octopus s'ha barallat amb la majoria de superherois coneguts: Thor, el Capità América, Daredevil i molts més, actualment porta una temporada a la ombra després de associar-se amb Spiderman per derrocar a la Corporació Nexus que volia utilitzar la tecnologia del Doctor per fer més mal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Cine Bosque 27-3-2024

 Esta tarde tenemos la salida mensual para ir al Cine Bosque a ver una película. Estas son las películas que podéis ver hoy en primera sesió...