29 de julio de 2014

Personatges Marvel: Magneto


El 1963 va aparèixer un malvat anomenat Magneto que va ser el primer enemic que va tindre la patrulla X, Aquest malvat pot dominar els camps magnètics i així volar o manipular tot el que sigui metàl·lic, tot al seu plaer. En un episodi de la seva vida ell va crear un nou mutant, però el mutant el va superar amb inteligència i va tornar a Magneto a l'estat d'infant, això va durar poc degut a les ganes de destruir les files de la patrulla X.
El casc de Magneto no és solsament decoratiu,
l'ajuda a bloquejar el control telepàtic del líder de
la patrulla X
 El seu nom verdader és Erik però el seu cognom no està clar si és Magnus o un altre més típic del seu país d'origen el qual tampoc se sap exactament, podria ser que en algun lloc d'Europa de l'est naixes el nostre mutant altament perillós. Els seus pares van morir a la segona guerra mundial, ell més tard es va casar, va perdre la seva primera filla i aleshores la seva dona embarassada de bessons el va abandonar. En un dels grups de mutants dolents que va formar, sense ell saber-ho els seus dos fills: la Bruixa Escarlata i Mercuri van mostrarli suport.
Aquesta és la Hermandad dels Mutants
Acòlits, els dos fills de Magneto(Mercuri
i la Bruixa Escarlata) hi formaven part
sense saber el parentesc
 
 La ideologia d'aquest mutant consistia i consisteix en el fet que la humanitat s'ha de postrar enfront dels mutants, ja que són una raça superior i de vegades per aquests pensaments ha fet forces bogeries, per descomptat, s'ha enfrontat no solament a tota mena de formació de la patrulla X sinó també als Vengadors, els 4 Fantàstics, als Defensors... Una de les característiques més important d'aquest personatge es que en un dels seus viatges va conèixer a Charls Xavier l'encara no líder de la patrulla X, un cervell impressionant però que alhora no compartia totes les idees de Magneto però el professor Charles Xavier en més d'un cop la salvat del seu propi suïcidi o ha salvat la terra d'alguna idea boja del vilà. Un dels seus llocs preferits per escaparse a pensar (cosa que feia cada vegada que no aconseguia els seus propòsits) era l'ateroid M i més tard després de molt barallar li van cedir Genosha una illa on va fer grans coses amb els seus seguidors però com sol passar el seu caràcter no li va permetre governar en pau.
Polaris, filla de MAgneto, amb poders similars al seu pare va decidir formar part de la patrulla X
 
 Per acabar cal dir que en més d'una ocasió Chales Xavier va tindre-li que rentar el cervell amb els seus poders per poder donar un descans a la humanitat i per un determinat temps formar part de la patrulla X.

2 comentarios:

  1. Avísame cuándo es tu cumpleaños, más que nada para regalarte un diccionario de catalán o un corrector de artículos, sigue habiendo varias faltas en tu artículo, je, je. Había oído hablar de la Bruja Escarlata y Mercurio a raíz de su aparición junto al Barón von Strucker en la sorpresa final de Capitán América 2, pero ignoraba que en los comics eran hijos de Magneto.

    ResponderEliminar
  2. Con gusto aceptaré tu precioso regalo, soy una persona muy abierta a usar nuevos artefactos que sirven para disimular mi verdadero ser, es otra filosofía jejejjjeeje

    ResponderEliminar

Cine Bosque 27-3-2024

 Esta tarde tenemos la salida mensual para ir al Cine Bosque a ver una película. Estas son las películas que podéis ver hoy en primera sesió...