8 de julio de 2014

Personatges Marvel: Spiderman

Qui no coneix a spiderman? Aquest heroi va aparèixer al món del còmic l'any 1962. La història d'aquest superheroi és força coneguda, un noi va a una convenció científica i es mosegat per una aranya que prèviament havia rebut una ona de radiació per accident, aquest accident va dotar al jove Peter Parquer de poders, rapidesa, força, escalar per edificis i un sentit aràcnid que l'avisa del perill, vaja una passada.
Moment en que la aranya radioactiva
 pica a Peter Parker
 Però abans de guanyarse la vida com a fotògraf del Daily Bugle hi han algunes historiete, com les de participant en baralles il·legals o intentant unirse als quatre fantàstics el nostre superheroi va haver de superar, a l'igual que el moment en què en una aparició a la televisió (per guanyar diners) va deixar escapar un lladre, el mateix que després mataria al seu tiet amb qui vivia i el deixaria solament amb la seva tieta i la lliçó que marcaria un ara i un després a la seva vida "un gran poder comporta una gran responsabilitat.
Electro, aquest potser us zona de l'última pel·lícula,
 tot i que áixí es com va aparéixer per primer cop.
 A partir d'aquí no van parar de sortirli enemics, el Doctor Octopus, Llangardaix, Mysteri, Voltor, (poso la traducció en català perquè sí jajaja), Kraven, el Caçador i el pitjor de tots, el Nan Verd. La seva identitat és secreta tot i els múltiples intents de descobrir-ho per part dels dolents. Ser fotògraf d'un diari, estudiant i superheroi tot alhora no li ha impedit mai a Spiderman a relacionar-se, Gwen Stacy va ser el seu primer amor però tot i els esforços perquè la relació funcionés, Gwen va ser víctima del Nan Verd que, coneixedor de la identitat de Spidey, va decidir treure-li allò que més estimava i va matar a Gwen tirant-la cap avall del pont de Brooklyn. Mary Jane és actualment la dona del nostre ja més experimentat Peter Parquer, MJ coneix la identitat de Spiderman i la seva tia May també

La tia May, Spiderman i Mary Jane
 
El Nan verd, és el pitjor enenmic de l'Espiderman, és tant cruel
que va matar a un dels amors del Spidy i també va molestar a
la tia May. És un vilà dels dolents.
 i un tal Ezequiel està ensenyant a Spiderman molts secrets del seu destí i la seva identitat, però per arribar aquí ha passat per moltes aventures que si us interesen us recomano que aconseguiu una bona colecció del trepamurs més conegut del còmic i segurament voldreu més. I com a dada interessant Spiderman després d'intentar-ho vàries vegades al final ha pogut unirse als Nous Vengadors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sortida Monistrol

 El Sábado fuimos a Monistrol de Monserrat y estuvimos desayunando y comiendo.  Pasamos un buen día.Estuvimos en la zona del rio  y por el c...