17 de agosto de 2014

Personatges Marvel: Capità Amèrica

El Capità Amèrica va ser el primer superheroi creat per al món del còmic, també va ser el primer a aparèixer a la gran pantalla, la història és força coneguda. Amb la intenció de crear un super soldat per la guerra elegeixen un jove que donaria qualsevol cosa pel seu país, el transformen en un super soldat i va la guerra com una icona. Això va fer que es venguessin una quantitat immensa d'exemplars d'aquest superheroi nascut el 1941.

El Capità Amèrica

Més tard l'empenta va afluixar, i més tard van fer-lo aparèixer de forma espectacular; la historia va així. Un avió teledirigit pel dolentíssim nazi el Varò Zemo és detectat pels Estats Units, envien al Capi i al seu company Bucky, l'avió explota, el company mora i el Capità América cau al gel de l'Àrtic durant 20 anys més o menys fins que uns esquimals el descobreixen i el tracten com a una mena de Déu. Però un dia Namor el rei de Atlantis que estava una mica mosca trenca el gel i l'envia al mar d'on és rescatat pels Vengadors.
El malvat Varò Zemo

El Capi i el seu inesgotable
company Bucky


Respecte al vestit que porta el nostre superhome d'avui podem dir que és força interessant, tot tenint en compte l'època de la qual prové. Per una part les bales no l'arrabassen ni tampoc les mossegades de vampir i el seu escut és únic, ja que ni els millors científics d'aquesta època l'han pogut repetir.
Com de costum aquest superheroi no és tan diferent dels altres, té una llista força gran de malvats que no li volen gens de bé, l'Escorpí, Mr. Hide, el Varó Zemo, Batroc el Saltador, entre d'altres i també altres organitzacions malèfiques com la coneguda Hydra. Però ell també ha tingut suport dels Vengadors, Shield i d'altres menys conegudes.
Després de totes les coses que va fer pel seu país s'adona de què allò que defèn no és tan pur i decideix deixar de ser el Capità Amèrica i passar a ser Nòmada. Molts van ser els que volien ocupar el seu lloc però no van deixar de fracassar fins que Crani Vermell va matar a un d'ells i el Capi va decidir tornar a ser l'autèntic Capità Amèrica.


Per segona vegada el Capi va passar a ser Nòmada després de què Bill Clinton el desterrés a Gran Bretanya tot i que el president no va tardar molt a disculpar-se (més li valia) i fer que tornés el Capità Amèrica.


I la història continua, barallant-se amb tots els dolents, morint per després tornar a aparèixer, canviant d'escut i amb nous reptes com el Soldat d'Hiverns, us sona?


2 comentarios:

  1. carlos martinez osorio18 de agosto de 2014, 1:39

    Por una vez no hablaré de tus faltas de ortografía (tampoco las he detectado). Echo de menos que comentases algo de Bucky, ¿quizás para otro artículo "invernal"?

    ResponderEliminar
  2. A Bucky también le tocará salir, en cuanto tenga información. No des pistas jajja

    ResponderEliminar

TNC: Els criminals

  Hoy viernes, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el TNC la obra de Ferdinand Bruckner Els criminals. Bruckner fue un escritor a...