28 de agosto de 2014

Personatges Marvel: Iron Man

El seu nom verdader és Anthony "Tony" Stark, de família rica i de cars hobbies. Als 21 anys, va prendre les regnes del negoci patern en un exitós negoci d'armes. Va participar en la guerra del Vietnam, amb les seves armes manipulades per ell mateix, però la mala sort el va agafar per sorpresa i una bomba trampa el va ferir gairebé de mort.Degut a aquest desafortunat esdeveniment Tony va ser capturat pel malvat Wong-Chu. El vilà li va oferir curar-lo a canvi que fabriqués armes per a ell. Però Tony es va avançar i junt amb el seu company de cela el professor Yinsen, van construir una armadura que li permetria escapar, i alhora li faria de marcapassos, el pitjor va ser la mort del professor Yinsen. Aquesta armadura era gris, tosca i enorme, així que la gent no li tenia molt d'agrado, per el tant, Tony va agafar un spray i la va pintar per semblar més bo.
Primera armadura
 Per mantenir la seva identitat secreta, va dir a la gent que l'armadura la va dissenyar ell, però que el que la portava era una altra persona anònima. A partir d'aquí, el fet de ser un superheroi va fer canviar molt al nostre personatge, va prendre en serio, dintre del seu estil, el fet de fer de bó, va començar a perfeccionar la seva armadura i cada dos per tres en treia una de nova, va fundar els primers Vengadors, junt amb Thor, l'Home formiga i la vespa, donant a aquests un quartell general a un dels seus edificis.
Els primers Vengadors, l'Home
Formiga va tindre la idea de
formar equip i la seva dona, la vespa, li va
possar nom. Tot i que Spiderman va entrar
desprès.
 
 Des del primer moment en què va aparèixer l'any 1963, Iron Man es va guanyar un munt d'enemics, pels quals hi havia de reconfigurar les armes de l'armadura per poder sortir-se.
El Mandarín, natural del llunya Orient,
somia en conquistar el món, és un dels
malvats més antics de l'Iron Man.
Després que coneguts seus utilitzessin les seves armes en contra d'ell, Tony va decidir deixar de fabricar armes i dedicar-se a altres tecnologies, això sí, l'armadura d'Iron Man va continuar evolucionant. Un dels grans problemes del personatge era la beguda, això quasi el deixa a la ruïna, ja que altres executius el volien veure perdre el seu negoci, gràcies als seus companys, sobretot James Rhodes, l'únic company que va portar una armadura, i a d'altres, Tony Stark va sortir-se endavant sense moltíssims problemes. Cal comentar el nom de Obadiah Stane, culpable de voler apoderar-se de l'empresa de Tony i de fabricarse una armadura quasi idèntica, però com que per aquells temps hi havia dos persones amb l'armadura original de Tony, Rhodes i el mateix Tony, el combat va acabar amb el suïcidi d'aquest intent de malvat de ojalata.

1 comentario:

  1. carlos martinez osorio29 de agosto de 2014, 1:06

    Aunque se inspirase en Howard Hughes, Robert Downey Jr. parecía nacido para interpretar a Tony Stark, dado su pasado con la bebida y otras sustancias.

    ResponderEliminar

Cine Bosque 24-4-2024

 Este miércoles hacemos la habitual salida al cine Bosque para ver una película. Estas son las películas que podéis ver en primera sesión, q...