8 de octubre de 2013

A RITME DE JAZZ I DE BLUES

Hola a tothom! avui us faig una entrada diferent, i es que des del 19 d'Octubre fins a l'u de setembre, se celebre a Barcelona el 45º FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA.
Una de les actuacions que us puc recomanar és la del trio format per Esperanza Spalding - contrabaix
Terri Lynne Carrington - batería i Geri Allen - piano, tres grans dones amb un talent natural i refinat.

Aquest concert serà el 14 de Novembre,al Palau de la Música, a les 21:00 de la nit. Les entrades van des del 18 als 48 euros. Tingueu en compte que aquest tipus de jazz és molt vanguardista i virtuos.
També aprofito per proposar una sortida a l'institud fracès on Sophie Le Roux, una fotògrafa de jazz des de fa molt de temps. Ens mostra gratuïtament un seguit de reportatges amb imatges del món del jazz on podrem veure  músics del calibre de   Herbie Hancock, Marcus Miller, Ron Carter, Michel Petrucciani o Kyle Eastwood . Aquesta exposició estarà oberta del 5 de novembre fins al 21 de desembre, encara falta però aquí està.
 També tindrem jazz ibèric amb Laia badrenas & clau de funk i molts més, us deixo la pàgina del festival.
http://www.theproject.es/es/f-63/45-VOLL-DAMM-FESTIVAL-INTERNACIONAL-DE-JAZZ-DE-BARCELONA
Ah! i no ens podem perdre la barreja dels colors i l'aigua de les fonts de Montjuic combinades amb la música de jazz, acte que es farà de l'11 d'octubre al 30 de novembre (divendres y disabtes  del festival, 19h.).
I aquest diumenge al migdia, gratuïtament podem veure el concert al parc central de Poblenou
Swing als quatre vents:  70 anys de Big Bands 

Big Band del Conservatori del Liceu + Big Band Blue de l´Escola de la ConcepcióDiumenge, 13 d'octubre. 12 h. Jo a aquest i vaig per tant si algú vol vindre busqueu-me pel club.
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sortida Monistrol

 El Sábado fuimos a Monistrol de Monserrat y estuvimos desayunando y comiendo.  Pasamos un buen día.Estuvimos en la zona del rio  y por el c...