22 de noviembre de 2013

A RITME DE JAZZ I DE BLUES

Bon dia a tothom!!! avui us faré cinc cèntims del concert que
abans-d'ahir, 20-11-2013 va tindre lloc al Conservatori del Liceu, formant part del cicle de concerts activitats del 45º Festival de Jazz de Barcelona. El grup que va actuar va ser el Spike Wilner Trio amb la col·laboració de la saxofonista Melissa Aldana.

 El trio liderat pel pianista Spike Wilmer toquen un jazz actual amb tocs molt personals i innovadors els quals fan que el trio soni d'allò més interessant. La primera cançó la van tocar amb aquesta formació i a partir del segon tema va afegir-se la virtuosa saxofonista Melissa Aldana guanyadora del primer premi del concurs "Thelonius Monk Jazz Competition". El concert va ser en certa manera únic, ja que la formació amb Melissa va ser una petició per part de la gent que organitza el festival. A mi amb va semblar genial, no feien jazz clàssic però tampoc feien d'aquell que mareja de tanta dissonància. Els temes eren llargs i si no calculo bé van ser dos temes en trio i quatre amb saxo, els temes duraven el seu. La sala sonava bé i els músics feien parlar els instruments, en resum, un bon espectacle.
Aquesta és una mostra del so i la tècnica d'aquesta saxofonista.
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Cine Bosque 24-4-2024

 Este miércoles hacemos la habitual salida al cine Bosque para ver una película. Estas son las películas que podéis ver en primera sesión, q...