25 de noviembre de 2013

Radio Matí positiu 25-11-2013 Programa nº:145.

Hoy en el programa para comer hay Marmitako y pastel de queso,seguidamente habrá una entrevista  que se la haremos a Alba de la Carboneria, también una xerradura con en tema "Experiencia cotidiana del tiempo", una explicación de cine en catalán de la Pedrera y finalmente un cuento inacabado.Esperemos que os guste.


 

1 comentario:

  1. El temps és un tema molt interessant, jo crec que sempre s'ha de buscar la manera de treure-li el màxim profit, no cal obsessionar-se però s'ha de tenir present. Quan miro l'hora sol ser per complir amb els meus compromisos i quan començo una activitat potser m'oblido una estonai em deixo portar fins al moment amb què prenc consciencia de què he de fer alguna cosa més tard. Tambè cuan faig una activitat tancada, tancada vol dir que té una hora d'inici i una de final mai miro el rellotge i així poder centrar-me i gaudir de l'activitat, sempre i quan l'activitat no la coordini jo, llavores haig de mirar l'hora. Molt bo el programa nois!!! saludo!!!!

    ResponderEliminar

Cine Bosque 24-4-2024

 Este miércoles hacemos la habitual salida al cine Bosque para ver una película. Estas son las películas que podéis ver en primera sesión, q...